Så kommer säljstarten gå till

Den 15 november är det säljstart för bostäderna i Hillebarden. Här nedan kan du läsa mer om hur säljstarten går till.

Säljstarten äger rum på fastighetsmäklarna Fantastic Franks kontor på Norr Mälarstrand 10.  Under säljstarten måndagen den 15 november kommer du att få ta del av allt material, se modell, materialprover och ta del av priser och planlösningar. Under och efter säljstarten har du möjlighet att lämna in din köpanmälan om du är intresserad av att köpa en bostad i projektet. Det går bra att mejla in din köpanmälan till christina@fantasticfrank.se, alternativt lämna in den på plats under säljstarten.

Köpanmälan ska lämnas senast den 16 oktober. Därefter kommer fastighetsmäklarna i turordning efter könummer, dvs det datum som du anmälde ditt intresse för projektet, att kontakta dig. Mäklarna börjar ringa fr.o.m den 17 november och kommer erbjuda dig önskad eller erbjuden lägenhet.

Vi välkomnar några i taget till säljstarten så boka din plats via bokningsformuläret här.

Vid frågor kontakta fastighetsmäklare Christina Dahlin på christina@fantasticfrank.se eller 070-860 83 67.
hillebarden.se kommer vi löpande att lägga upp uppdaterat material om bostäderna och projektet.