Nyhetsbrev december 2022

Nyhetsbrev december

Så roligt att se så många av er blivande medlemmar i Brf Hillebarden kom på julminglet den 15 december. Det var en mycket trevlig kväll som gav mersmak. Vi hoppas kunna anordna fler träffar under nästa år då du bjuds in till byggarbetsplatsen.

Försäljningen
Försäljningen går bra. I dagsläget är 27 bostäder sålda utav 32, vilket motsvarar 84 % försäljningsgrad. Det återstår 3 treor, en femma och en takvåning att sälja.

Produktionen
Byggarbetena rullar på enligt planerat. På arbetsplatsen pågår sprängning av berg och jordschakt och dessa arbeten bedöms vara klara innan nyår. Pålning och uppackning av makadam startar vecka 52. Formsättning och gjutning startar i mitten av januari och pågår till slutet av februari om allt går enligt plan.

Lokalen
Det finns ett stort intresse för lokalen från olika krögare som vill starta en restaurang i huset. Ännu är inget hyreskontrakt undertecknat med någon, men det pågår förhandlingar med flera, vilket är väldigt roligt.

Vi vill med detta nyhetsbrev också passa på att önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Bästa hälsningar,
Storstaden Bostad