NYHETSBREV FEBRUARI

Äntligen går vi mot ljusare tider, även om vinterdagarna är härliga.    
 
FÖRSÄLJNINGEN
Det är en hel del intressenter som hör av sig och är intresserade av kvarvarande 3 bostäder (två är reserverade). Beslutsprocessen tar dock mycket längre tid än det brukar bl a pga en längre handlingstid hos bankerna.
 
Ta gärna kontakt med din bank redan nu för att säkerställa dellikvid om 10% på köpeskillingen minus tidigare inbetalad dellikvid (eventuell bokningsavgift och förskott) inför upplåtelseavtal, om det är aktuellt för dig.
 
PRODUKTIONEN
Vår entreprenör är nu klar med sprängningsarbeten, schaktarbeten och pålning. Makadam är utlagt och avjämnat inför gjutning av betongplattan. Snickarna arbetar med att montera formen för gjutningen. Armering kommer läggas ut denna vecka och gjutningen är planerad att ske vecka 9. Går allt bra kan stommen börja resas i början av mars.

PARKERING
Vi vill stämma av intresset för parkering en gång till om det mot förmodan har ändrats. Återanmäl därför intresse för parkering (p-plats utan laddplats eller med laddplats) till christina@fantasticfrank.se senast 15 februari.
 
Bästa hälsningar,
Storstaden Bostad