Nu påbörjas byggarbeten för Brf Hillebarden

Nu påbörjas byggarbeten på Johan Skyttes Väg 212 och 214

Storstaden Bostad, genom upphandlad Totalentreprenör, NRGE, påbörjar nu byggarbeten för nyproduktionsprojektet Brf Hillebarden i Älvsjö. Brf Hillebarden ligger på Johan Skyttes Väg 212-214 och är ett flerbostadshus med 32 bostadsrätter. Utöver bostäder innehåller projektet en lokal i korsningen Johan Skyttes Väg/Segervägen och ett garage för 15 bilar under huset.

Vi vill att alla ska känna sig trygga med de arbeten som utförs av oss. Vi kommer därför publicera information om projektets framfart och de arbeten som utförs löpande på hillebarden.se. Vänligen besök hemsidan och klicka dig vidare till ”Nyheter” för att hålla dig uppdaterad om det viktiga som händer inom produktionen.

De inledande arbetena är i gång. Först kommer befintliga hus på Johan Skyttes Väg 212 och 214 att saneras, rivas och deponeras. Därefter börjar vi med markarbeten för att sedan gjuta grundplatta och resa stommen. Arbeten på plats kommer ske vardagar mellan kl 07.00 och 17.00.

Har du frågor, upplever störningar eller vill komma i kontakt med produktionen, tveka inte att då höra av dig till ansvarig byggprojektledare, Joakim Jakobsson, joakim.jakobsson@storstaden.se.

För dig som är intresserad av att köpa en lägenhet i Hillebarden så finns det till dagens datum 7 väldesignade lägenheter med generös takhöjd kvar. Vänligen besök hillebarden.se för mer information.